VJS Kursabonnemang

 

Ta kontroll över din fortbildningskostnad

Juridisk fortbildning är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad i sin yrkesroll, men att veta det exakta utbildningsbehovet samt hitta tid för detta är inte alltid det lättaste. VJS kursabonnemang är en lösning som ger dig full flexibilitet och kontroll på din fortbildningskostnad, samtidigt som du själv väljer hur många kurser du vill gå.

Välj bland hundratals kurstillfällen

Alla VJS kurser följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och intyg delas ut till alla deltagare efter avslutad kurs.

Intresseanmälan och beställning

Är du intresserad av att veta mer, eller vill du beställa ett kursabonnemang? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort!  

* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Villkor för VJS kursabonnemang

Vilka är VJS?

VJS verksamhet består av öppna kurser, temadagar, nyhetsdagar samt skräddarsydda uppdragsutbildningar. Målet är att deltagarna direkt skall kunna använda sig av de nya kunskaperna i sin yrkesutövning. VJS utbildningar genomförs av välrenommerade specialister och präglas alltid av att de är aktuella, praktiskt inriktade, tidseffektiva och väl dokumenterade. Eftersom VJS inte har några fast anställda föreläsare har vi möjligheten att erbjuda den vid varje tidpunkt mest kompetenta föreläsaren i respektive ämne. Devisen ”praktiker lär praktiker” omfattar hela VJS verksamhet. Självklart använder VJS även akademiskt verksamma föreläsare när ämnet eller målgruppen kräver det. 

En av VJS ambitioner är att tillgodose fortbildningsbehovet inom alla rättsområden och vid alla nivåer i karriären. Vi erbjuder därför såväl grundkurser som avancerade fördjupningskurser.