Affärsrätt - Utbildning & Kurser


Öppna kurser, temadagar eller skräddarsydda utbildningar inom affärssrätt.

VÄLRENOMMERADE EXPERTER STÄRKER DIN KOMPETENS


VJS har ett stort utbud av kurser inom flera olika affärsjuridiska områden. Oavsett om du är nybörjare eller redan har många års erfarenhet på området kan vi erbjuda en kurs som passar just dig. En av våra populäraste kurser är Skadestånd i avtalsförhållanden som Bertil Bengtsson, Sven Unger och Harald Ullman sedan 25 år tillbaka tillsammans har undervisat i. En annan kurs som kontinuerligt får lysande recensioner från våra kursdeltagare är Civilprocessrätt, en fördjupningskurs med fokus på nyheter som leds av Stefan Lindskog och Lars Heuman. Kurserna uppfyller givetvis kraven för professionell advokatutbildning och omfattar mellan 6-7 kvalificerade kurstimmar.

Våra utbildningar utvecklas och förnyas ständigt i samråd med branschens mest erfarna experter. Vår målsättning är att alltid hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna, kommande lagstiftning och aktuell rättspraxis. Varje år har vi flera mycket uppskattade affärsrättsliga nyhetsdagar i bland annat skadeståndsrätt, aktuell bolags- och börsrätt och finansmarknadsrätt. Under dessa dagar behandlas de senaste årens nyheter, färsk praxis och aktuella frågeställningar.

Alla våra aktuella affärsrättsliga utbildningar listas nedan. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta en affärsjuridisk kurs som passar just dig. Vi hjälper dig också gärna att skräddarsy en kurs efter din organisations unika önskemål och behov.

Se alla affärsrättsliga kurser här