Fastighetsrätt - Utbildning & Kurser


Öppna kurser, temadagar eller skräddarsydda utbildningar inom fastighetsrätt.

VÄLRENOMMERADE EXPERTER STÄRKER DIN KOMPETENS


VJS erbjuder dig ett brett utbud av högkvalitativ juridikutbildning inom fastighetsrätt. Oavsett om du är nybörjare på området eller vill bygga upp en djupare kunskap kan VJS erbjuda en fastighetsrättslig kurs som passar just dig. Några av våra mest populära kurser behandlar områden som planfrågor, bygglovsfrågor och regelverket rörande fel i fastighet. Vi erbjuder också specialkurser med fokus på bland annat beskattning av fastigheter, de miljörättsliga aspekterna i fastighetsjuridiken och exploaterings- och markanvisningsavtal. Kurserna uppfyller givetvis kraven för professionell advokatutbildning och omfattar mellan 6-16 kvalificerade kurstimmar.

Tillsammans med branschens mest välrenommerade experter genomgår våra utbildningar kontinuerlig utveckling för att alltid hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna, kommande lagstiftning och aktuell rättspraxis. Varje höst genomförs en stor fastighetsrättslig nyhetsdag där årets nyheter redovisas och där du som deltagare har möjlighet att skräddarsy din dag med valbara seminarier inom flera olika områden.

Vi har flera aktuella fastighetsrättsliga utbildningar som du finner listade nedan. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta en fastighetsjuridisk kurs som passar just dig. Vi hjälper dig också gärna att skräddarsy en kurs efter din organisations unika önskemål och behov.

Se alla fastighetsrättsliga kurser här