Fondmarknaden 2018


Aktuellt om regelverk och praxis på fondområdet.

Boka kurs

Kurstillfällen

Centrala Stockholm

Pris

7 900 kr exkl. moms

Relaterade kurser

KURSBESKRIVNING

VJS, som under många år har bevakat utvecklingen inom fondområdet, anordnar nu för fjortonde året i rad en nyhetsdag om aktuella frågeställningar avseende regelverket med fokus på tillämpningsfrågor. Under dagen berörs även andra aktuella frågor av betydelse för fondbolag, AIF-förvaltare, rådgivare och andra som kommer i kontakt med regelverket.

Talarlistan och programmet för 2018 års nyhetsdag presenteras inom kort.

FÖRELÄSARE

Moderator är advokat Björn Wendleby, Denovo Advokatbyrå

MÅLGRUPP

Kursen riktar sig främst till, advokater och andra jurister verksamma med affärsjuridisk rådgivning, bolagsjurister,  jurister och complianceansvarig personal på bank, försäkringsbolag eller annat finansiellt företag,  ledande befattningshavare och andra anställda i fondbolag, AIF-förvaltare och andra kapitalförvaltare, revisorer och ekonomer som arbetar med frågor rörande fondlagstiftningen.

Kursen vänder sig även till andra rådgivare på finansmarknadsområdet som i sin verksamhet kommer i kontakt med de frågor som kursen behandlar samt andra som önskar hålla sig uppdaterade på aktuellt område.

 

Klicka här för program

Programmet för nyhetsdagen presenteras inom kort.

Kursavgiften inkluderar dokumentation, kaffe och smörgås, lunch och fika.

Kursen uppfyller Advokatsamfundets krav på professionell fortbildning av advokater och omfattar 6,5 kvalificerade kurstimmar. Deltagarna får intyg efter genomförd utbildning.

Vänligen observera att fakturan skickas elektroniskt via e-post. Fakturan skickas till den e-postadress du anger i formuläret nedan. Vill du få fakturan skickad till en annan e-postadress, vänligen ange detta i meddelanderutan. 

Kursen faktureras 45 dagar innan kurstillfället.

Kontakt

Sandra Malmborg
vjs@vjs.se

Boka kursen