Förvaringsinstitut - en genomgång av kraven i regelverket och aktuella frågor


Ett frukostseminarium med Björn Wendleby som behandlar förvaringsinstitut.

Kurstillfällen

Näringslivets Hus, Storgatan 19, Stockholm

Pris

2 900 kr exkl. moms

Relaterade kurser

KURSBESKRIVNING

Alla värdepappersfonder och alternativa investeringsfonder är skyldiga att ha ett förvaringsinstitut. Dessa institut har bl.a. i uppdrag att ha kontroll över fonders tillgångar och utföra kontroller av att fondbestämmelserna för fonden följs.

Under detta frukostseminarium görs en genomgång av regelverket för förvaringsinstitut, med ett särskilt fokus på frågor som för förvaringsinstitutets kontrollerade roll.

 

FÖRELÄSARE

Seminariet leds av Björn Wendleby, advokat och delägare på Harvest Advokatbyrå.


MÅLGRUPP

Det här seminariet vänder sig till ledande befattningshavare och andra anställda på banker, fondbolag och AIF-förvaltare som arbetar med, eller kommer i kontakt med,frågor som rör förvaltningsinstitutets roll.

 

Klicka här för program

08.30-09.00 Registrering och frukost

09.00-11.00 Föreläsning

 

Kursavgiften inkluderar dokumentation, kaffe och smörgås.

Kursen uppfyller Advokatsamfundets krav på professionell fortbildning av advokater och omfattar 2 kvalificerade kurstimmar.  Intyg skickas till deltagarna efter genomförd utbildning.

Vänligen observera att fakturan skickas elektroniskt via e-post. Fakturan skickas till den e-postadress du anger i formuläret nedan. Vill du få fakturan skickad till en annan e-postadress, vänligen ange detta i meddelanderutan. 

Kursen faktureras 45 dagar innan kurstillfället.

 

Kontakt

Sandra Malmborg
vjs@vjs.se