Immaterialrätt - Utbildning & Kurser


Öppna kurser, temadagar eller skräddarsydda utbildningar inom immaterialrätt.

VÄLRENOMMERADE EXPERTER STÄRKER DIN KOMPETENS


VJS erbjuder dig ett brett utbud av högkvalitativ juridikutbildning inom IT- och immaterialrätt. Oavsett om du är nybörjare på området eller vill bygga på en djupare kunskap kan VJS erbjuda en immaterialrättslig kurs som passar dig. En av våra mest populära kurser behandlar den nya dataskyddsförordningen och går igenom allt du behöver veta inför att förordningen ska börja tillämpas i maj 2018. Utöver detta erbjuder vi bland annat utbildning kring de nya patent- och marknadsdomstolarna och kurser i personuppgiftslagen utifrån antingen ett privat- eller offentligrättsligt perspektiv. Kurserna uppfyller givetvis kraven för professionell advokatutbildning och omfattar mellan 3-7 kvalificerade kurstimmar.

Varje höst genomförs en stor IT-rättslig nyhetsdag där årets nyheter redovisas och där du som deltagare har möjlighet att skräddarsy din dag med valbara seminarier inom flera olika områden. Nyhetsdagen inleds med ett stort gemensamt pass som fokuserar på ny lagstiftning och rättspraxis. Under eftermiddagen väljer du mellan ett antal fördjupningspass som alla är praktiskt inriktade och behandlar högaktuella ämnen.

Vi erbjuder för tillfället flera aktuella IT- och immaterialrättsliga utbildningar som samtliga listas nedan. Kontakta gärna oss om du vill skräddarsy en immaterialrättslig kurs efter din organisations unika önskemål och behov.

Se alla immaterialrättsliga kurser här