Miljörätt - Utbildning & Kurser


Öppna kurser, temadagar eller skräddarsydda utbildningar inom miljörätt.

VÄLRENOMMERADE EXPERTER STÄRKER DIN KOMPETENS


VJS kan erbjuda dig ett brett utbud av högkvalitativa utbildningar inom flera olika miljörättsliga områden. Oavsett om är nybörjare på området eller vill få en djupare kunskap kring miljörättens omfattande regelverk och praxis har VJS kurser som passar dig. Vi kan bland annat erbjuda dig specialkurser som behandlar miljöprocessen och miljörätten i entreprenadförhållandet.  I samråd med våra miljörättsliga experter utvecklas utbildningarna fortlöpande för att alltid hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna, kommande lagstiftning och aktuell rättspraxis.

Varje höst genomförs Miljörättsdagen som är VJS största nyhetsdag. Där samlas branschens mest erfarna experter för att diskutera årets nyheter tillsammans med ett stort antal deltagare som alla arbetar med olika miljörättsliga frågeställningar. Dagen är uppbyggd i seminarieform där du som deltagare har möjlighet att välja de pass som passar dig bäst och utforma ett personligt program efter dina önskemål och intresseinriktning.

Samtliga våra aktuella miljörättsliga utbildningar listas nedan. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta en kurs inom miljöjuridik som passar just dig. Vi hjälper dig också gärna att skräddarsy en kurs efter din organisations unika önskemål och behov.

Se alla miljörättsliga kurser här