Processrätt - Utbildning & Kurser


Öppna kurser, temadagar eller skräddarsydda utbildningar inom processrätt.

VÄLRENOMMERADE EXPERTER STÄRKER DIN KOMPETENS


VJS kan erbjuda dig ett stort antal högkvalitativa kurser inom processrätt. Oavsett om du är erfaren processjurist eller bara vill vässa din förhandlingsteknik kan vi erbjuda en kurs som passar just dig.

I samråd med branschens mest välrenommerade experter genomgår våra kurser kontinuerlig utveckling för att alltid hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna, kommande lagstiftning och aktuell rättspraxis. En av våra mest populära kurser som har erhållit lysande recensioner från våra kursdeltagare är Civilprocessrätt, en fördjupningskurs med fokus på nyheter som leds av Stefan Lindskog och Lars Heuman. Vi erbjuder också specialkurser som särskilt behandlar den förvaltningsrättsliga, miljörättsliga eller arbetsrättsliga processen. Kurserna uppfyller givetvis kraven för professionell advokatutbildning och omfattar mellan 3-7 kvalificerade kurstimmar.

Våra aktuella processrättsliga utbildningar listas nedan. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig hitta en processrättslig kurs som passar just dig. Vi hjälper dig också gärna att skräddarsy en kurs efter din organisations unika önskemål och behov.

Se alla kurser här