Information och priser

PRIS

7 900 kr
(exkl. moms)
 
I priset inkluderas digital kursdokumentation, kaffe och smörgås, lunch, fika samt enklare dryck och förtäring under minglet. 
 
  • Utvecklas och uppdateras i din yrkesroll
  • Parallella seminarier som ger dig möjlighet att utforma ditt egna personliga program
  • Välj mellan 10+ seminarier inom miljörätten
  • Lyssna på flera ledande experter inom området
  • Byt erfarenheter och mingla med andra branschkollegor och experter

Allmän information

Kursavgift

Kursavgiften inkluderar digital kursdokumentation, kaffe och smörgås, lunch, fika samt efterföljande mingel.

Kurstimmar

Kursen följer Advokatsamfundets riktlinjer avseende professionell fortbildning av advokater och omfattar 7 kurstimmar. Intyg delas ut till deltagarna efter genomförd utbildning.

Anmälan

Anmälan är bindande för deltagarens företag när bokningen är accepterad och bekräftelse skickats på att deltagaren antagits på kursen.

Betalning

Fakturan sänds till den faktureringsmailadress som vi har på ditt kundkort alternativt via Svefaktura om en sådan koppling är gjord sedan tidigare. Om du deltar från ett bolag som inte tidigare angett en faktureringsmailadress eller bildat en koppling med oss sänds fakturan till dig som kursdeltagare, om inget annat anges av dig.

Avbokningsregler

Avbokning sker skriftligt senast 30 dagar innan kursstart för att inte bli återbetalningsskyldig. Möjlighet finns att överlåta sin kursplats till annan deltagare och ska då meddelas samt godkännas i god tid innan kursdagen. Om avbokning sker mellan 14 till 30 dagar före kursstart är beställaren återbetalningsskyldig och ska betala 50 % av kursavgiften. Vid senare avbokning inom 14 dagar till kursstart är beställaren istället skyldig att stå för 100 % av kursavgiften.

Avbokning eller överlåtelse görs till vjs@vjs.se.

Boka din plats idag

Träffa experter, mingla med branschkollegor och få en omfattande uppdatering kring aktuella juridiska frågeställningar.

Säkra din plats

Relaterade kurser