Om oss

VJS - juridisk fortbildning sedan 1967.

Välrenommerade experter

Vi vet att du som jobbar med juridiska frågeställningar behöver vara uppdaterad på det senaste inom ditt rättsområde. Vi vet också att du värdersätter din tid och därför inte nöjer dig med någonting annat än det allra bästa; kunskap som du har omedelbar nytta av och som stärker din kompetens.

Vi har Sveriges mest erfarna juridiska experter som föreläsare. Eftersom våra föreläsare är specialister inom sina områden kan du vara säker på att kursens innehåll är aktuellt och relevant. Vi strävar efter att alla våra kurser och nyhetsdagar belyser aktuella frågeställningar med en tydlig praktisk och teoretisk anknytning. 

Kurser inom alla rättsområden

Oavsett om du behöver utökade kunskaper inom en specifik frågeställning, eller en uppdatering på den senaste rättsutvecklingen, har vi på VJS utbildningen för dig. Vi erbjuder kurser inom alla rättsområden.

Hos oss hittar du allt ifrån grundläggande och övergripande utbildningar, till fördjupningskurser med ingående redovisningar av aktuella frågeställningar och kurser med juridiska analyser av kommande lagstiftningar och författningar. 

Alla våra kurser uppfyller Advokatsamfundets krav på professionell fortbildning.

Skräddarsydda kurser

Utöver våra öppna kurser och nyhetsdagar erbjuder vi även flexibla utbildningstillfällen, komplett skräddarsydda och anpassade för din organisation. Vi hjälper dig gärna med att hitta en effektiv lösning för vidareutbildning och fortbildning för din organisations medarbetare. 

Historia

VJS har en anrik historia som sträcker sig över 50 år tillbaka i tiden. Sedan starten år 1967 har vi erbjudit kvalificerad fortbildning för personer som dagligen arbetar med juridiska frågeställningar. Vår historia som en av Sveriges första utbildningsstiftelser skvallrar om en verksamhet med hög kvalité på samtliga utbildningstillfällen. 

VJS är en del av Norstedts Juridik som ingår i Karnov Group.