Om oss


VJS har en anrik historia som sträcker sig snart 50 år tillbaka i tiden, sedan 1967. Vi erbjuder kvalificerad fortbildning för dig som dagligen arbetar med juridiska frågeställningar.

Historia


VJS har en anrik historia som sträcker sig snart 50 år tillbaka i tiden, sedan 1967. Vi erbjuder kvalificerad fortbildning för dig som dagligen arbetar med juridiska frågeställningar. Vår historia som en av Sveriges första utbildningsstiftelser har inneburit att vi först och främst värdesätter en hög kvalité på våra kurser, den traditionen tummar vi inte på.

 

Välrenommerade experter


Vi vet att din tid är värdefull, därför handplockas våra kursledare alltid noga bland Sveriges främsta juridiska föreläsare.

Samtliga kursledare är experter inom sina områden och du kan vara säker på att du får kunskap som är relevant utifrån aktuell lagstiftning och gällande rättspraxis.

Våra kurser uppfyller Advokatsamfundets krav på professionell fortbildning av advokater.

 

Kurser inom alla rättsområden

Hos oss hittar du kurser och nyhetsdagar inom flera olika ämnesområden. Vi erbjuder alltid högaktuella kurser med både praktisk och teoretisk anknytning till aktuella frågeställnigar.

Hos oss hittar du även flexibla utbildningar, anpassade itifrån ditt behov. Vi arrangerar öppna kurser, temadagar eller komplett skräddarsydda utbildningar anpassade för din organisation. Vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som blir mest effektik för dig.

Varmt välkommen som deltagare hos oss!